Каталог товарів
Електроінструмент
Ручний інструмент
Садова техніка і інструмент
Витратні матеріали
Дорожньо-будівельна техніка
Пошук
Обране

Нічого не вибрано!

Корзина порожня!

Порівняння

Нічого не вибрано!

Вхід

реєстрація
Реєстрація
Увійти
Профіль
Написати керівнику
Андрій Куран
Директор компанії

Опишіть вашу проблему або питання і до її вирішення приєднається особисто керівник компанії.

Дякуємо!
Ваша заявка прийнята.

Купити в 1 клік

Введіть свій телефон і ми зв'яжемося з вами протягом 15 хв.

Умови оренди

Як відбувається оренда инструмента

Для юридичних осіб

Вислати на електронну адресу [email protected] наступні документи:

  • Копія свідоцтва про державну реєстрацію підприємства
  • Копія довідки статистики про включення підприємства до ЄДРПОУ
  • Копія свідоцтва про реєстрацію платника податку
  • Банківські реквізити
  • ПІБ директора
  • Фактичну (поштову адресу) телефон для податкових накладних

Підписати отриманий у відповідь договір оренди , протокол та надати його разом з довіреністю завіреною печаткою та підписом керівника/головного бухгалтера.

Всі вище перераховані документи потрібно привезти з собою  для отримання інструменту. Довіреність складається на людину , яка буде отримувати інструмент.

Для фізичних осіб

Вислати копії на електронну адресу [email protected], надати  в роздрукованому вигляді  або надати оригінали наступних документів:

  • Паспорт громадянина України
  • Ідентифікаційний код

Документи під заставу не приймаються, тільки завірені власником копії.

Для отримання інструменту на прокат вноситься грошова застава. Розмір застави залежить від вартості обраного інструмента. Повернення  відбувається  після перевірки використаного інструмента на несправності.

Задати питання

Дякуємо!
Ваша заявка прийнята.

Замовити дзвінок

Введіть свій телефон і ми зв'яжемося з вами протягом 15 хв.

Дякуємо!
Ваша заявка прийнята.

Товар доданий в кошик
Сума
--- грн
Знижка
--- грн
В сумі
--- грн
Відгук про товар
Оценка
відміна

Дякуємо!
Ваш відгук буде опублікований найближчим часом.

Взяти в оренду
відміна

Дякуємо!
Ваша заявка прийнята.

Заявка на ремонт
відміна

Дякуємо!
Ваша заявка прийнята.

Заявка на тест-драйв
відміна

Дякуємо!
Ваша заявка прийнята.

Запросити оренду

Введіть свій телефон і ми зв'яжемося з вами протягом 15 хв.

Дякуємо!
Ваша заявка прийнята.

Змінити телефон

Оберіть телефон, який буде використовуватися для входу в ваш особистий кабінет. Вам буде надіслано SMS з кодом підтвердження.

Додати адресу
Адреса
Одержувач
відміна

Адресу додано!

Редагувати адресу
Адреса
Одержувач
відміна

Адресу збережено!

Додати компанію
Юридична адреса
Одержувач
відміна

Компанія додана!

Змінити дані
Юридична адреса
Одержувач
відміна

Компанія збережена!

Підтвердити видалення
відміна

Нічого не вибрано!

Нічого не вибрано!

Кошик порожній!

Реєстрація
Увійти

Політика обробки даних

Загальні положення

Дана політика обробки персональних даних складена відповідно до вимог Закону України від 02.06.2011 №2297-VI «Про захист персональних даних» та визначає порядок обробки персональних даних та заходи щодо забезпечення безпеки персональних даних, які збирає Товариство з обмеженою відповідальністю "Електротрейд-Сервіс" (далі - Оператор).

  1. Оператор ставить найважливішою метою і умовою здійснення своєї діяльності дотримання прав і свобод людини і громадянина при обробці його персональних даних, в тому числі захисту прав на недоторканність приватного життя, особисту і сімейну таємницю.
  2. Дана політика Оператора щодо обробки персональних даних (далі - Політика) застосовується до всієї інформації, яку Оператор може отримати про відвідувачів веб-сайту https://ets24.com.ua

Основні поняття

  1. Автоматизована обробка персональних даних - обробка персональних даних за допомогою засобів обчислювальної техніки.
  2. Блокування персональних даних - тимчасове припинення обробки персональних даних (за винятком випадків, якщо обробка необхідна для уточнення персональних даних).
  3. Веб-сайт - сукупність графічних і інформаційних матеріалів, а також програм і баз даних, що забезпечують їх доступність в мережі інтернет за мережевою адресою https://ets24.com.ua.
  4. Інформаційна система персональних даних - сукупність персональних даних в базах даних, які забезпечують їх обробку за допомогою інформаційних технологій і технічних засобів.
  5. Знеособлення персональних даних - дії, в результаті яких неможливо визначити без використання додаткової інформації приналежність персональних даних конкретному Користувачеві чи іншому суб'єкту персональних даних.
  6. Обробка персональних даних - будь-яка дія (операція) або сукупність дій (операцій), що здійснюються з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів з персональними даними, включаючи збір, запис, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміна), витяг, використання, передачу (поширення, надання, доступ), знеособлення, блокування, видалення, знищення персональних даних.
  7. Оператор - державний орган, муніципальний орган, юридична чи фізична особа, яка самостійно або спільно з іншими особами організують і (або) здійснюють обробку персональних даних, а також визначають цілі обробки персональних даних, склад персональних даних, що підлягають обробці, дії (операції), що здійснюються з персональними даними.
  8. Персональні дані - будь-яка інформація, що відноситься прямо або побічно відноситься до користувача веб-сайту https://ets24.com.ua; 9
  9. Користувач - будь-який відвідувач веб-сайту https://ets24.com.ua.
  10. Надання персональних даних - дії, спрямовані на розкриття персональних даних.
  11. Поширення персональних даних - будь-які дії, спрямовані на розкриття персональних даних невизначеному колу осіб (передача персональних даних) або на ознайомлення з персональними даними необмеженого кола осіб, в тому числі оприлюднення персональних даних в засобах масової інформації, розміщення в інформаційно-телекомунікаційних мережах або надання доступу до персональних даних будь-яким іншим способом.
  12. Знищення персональних даних - будь-які дії, в результаті яких персональні дані знищуються безповоротно з неможливістю подальшого відновлення змісту персональних даних в інформаційній системі персональних даних і (або) внаслідок яких знищуються матеріальні носії персональних даних.

Оператор може обробляти такі персональні дані Користувача:

  • Прізвище ім'я по батькові
  • Електронна адреса
  • Номери телефонів
  • Також на сайті відбувається збір і обробка знеособлених даних про відвідувачів (в т.ч. файлів «cookie») за допомогою сервісів інтернет-статистики (Гугл Аналітика та інших)
  • Перераховані вище дані далі по тексту Політики об'єднані загальним поняттям "Персональні дані".

Цілі обробки персональних даних

  1. Мета обробки персональних даних Користувача - інформування Користувача за допомогою відправки електронних листів; надання доступу Користувачеві до сервісів, інформації та/або матеріалів, що містяться на веб-сайті.
  2. Також Оператор має право направляти Користувачеві повідомлення про нові продукти та послуги, спеціальні пропозиції та різні події. Користувач завжди може відмовитися від отримання інформаційних повідомлень, направивши Оператору лист на адресу електронної пошти [email protected] з позначкою «Відмова від повідомлень про нові продукти і послуги та спеціальні пропозиції».
  3. Знеособлені дані користувачів, що збираються за допомогою сервісів інтернет-статистики, служать для збору інформації про дії користувачів на сайті, поліпшення якості сайту та його змісту.

Правові підстави обробки персональних даних

  1. Оператор обробляє персональні дані Користувача тільки в разі їх заповнення та/або відправки Користувачем самостійно через спеціальні форми, розташовані на сайті https://ets24.com.ua. Заповнюючи відповідні форми і/або відправляючи свої персональні дані Оператору, Користувач висловлює свою згоду з цією політикою.
  2. Оператор обробляє знеособлені дані про Користувача в разі, якщо це дозволено в настройках браузера Користувача (включено збереження файлів «cookie» і використання технології JavaScript).

Порядок збору, зберігання, передачі та інших видів обробки персональних даних

Безпека персональних даних, які обробляються Оператором, забезпечується шляхом реалізації правових, організаційних і технічних заходів, необхідних для виконання в повному обсязі вимог чинного законодавства у сфері захисту персональних даних.

  1. Оператор забезпечує збереження персональних даних і вживає всіх можливих заходів, що виключають доступ до персональних даних неуповноважених осіб.
  2. Персональні дані Користувача ніколи, ні за яких умов не будуть передані третім особам, за винятком випадків, пов'язаних з виконанням чинного законодавства.
  3. У разі виявлення неточностей в персональних даних, Користувач може актуалізувати їх самостійно, шляхом подання відповідного Оператору повідомлення на адресу електронної пошти Оператора [email protected] з позначкою «Актуалізація персональних даних».
  4. Термін обробки персональних даних є необмеженим. Користувач може в будь-який момент відкликати свою згоду на обробку персональних даних, направивши Оператору повідомлення за допомогою електронної пошти на електронну адресу Оператора [email protected] з позначкою «Відкликання згоди на обробку персональних даних».

Заключні положення

  1. Користувач може отримати будь-які роз'яснення з питань, що стосуються обробки його персональних даних, звернувшись до Оператора за допомогою електронної пошти [email protected]
  2. В даному документі будуть відображені будь-які зміни політики обробки персональних даних Оператором. Політика діє безстроково до заміни її новою версією.
  3. Актуальна версія Політики у вільному доступі розташована в мережі Інтернет за адресою https://ets24.com.ua/policy.pdf.